1e algemene ledenvergadering DVBA

Op zaterdag 8 september 2012 vond de 1e algemene ledenvergadering van de Dutch Veteran Bikers Assocations plaats in de Veldpost. Rond het middaguur verzamelden een groot aantal leden op diverse motoren zich op het pleintje naast de Veldpost. Hierna gingen zij op een tourrit door Noord Holland en na de tour-rit begon in de tuin van de Veldpost de 1e algemene ledenvergadering. Op een groot projectiescherm werd door middel van een beamer het eerste jaar terug gekeken en besproken. Na afloop van de vergadering stond er een zeer uitgebreide barbecue klaar voor de hongerige motorrijders. Al met al was de eerste algemene ledenvergadering een groot succes. En we hopen de volgende bijeenkomst wederom te mogen organiseren.