Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ons veteranencentrum “Veldpost” is multifunctioneel, heeft alle faciliteiten en voorzieningen voor wat betreft het inloophuis huiskamer en maatschaplelijke dienstverlening. Het is een ontmoetingsplek waarin iedere veteraan zich herkend en thuis voelt.

Uiteraard is gekozen voor een woonruimte die naast huiselijkheid en gezelligheid een sfeer uitstraalt die sterk doet denken aan de diensttijd. 

Wij bieden de sfeer niet alleen aan de veteraan, maar ook aan hun partner en kinderen. Onder het genot van een kop koffie kunnen zij met elkaar van gedachten wisselen, ervaringen delen en te ontspannen.

De militaire attributen binnen ons huis, geven het gevoel dat de diensttijd weer wordt herbeleefd, wordt geroken, gevoeld en geproefd.

De “Veldpost” is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden worden de gasten vriendelijk welkom geheten door vrijwilligers, die ook gastheer of gastvrouw zijn.

In de “Veldpost” wordt geen alcoholische drank geschonken. De thee en koffie zijn gratis, maar een bijdrage voor uw consumptie is altijd welkom.

Kenmerken:

Galilee © 2023. All Rights Reserved.