Opening de 'VELDPOST' groot succes.

Het is een feit, onder grote belangstelling van genodigden, geĂ¯nteresseerden en media heeft burgemeester van der Laan op vrijdag 09 september ons veteranencentrum 'VELDPOST' geopend.

Burgemeester van der LaanNa een speech van o.a. Eugene Sandel, burgemeester van der Laan en Rob Post van deelraad Noord is onder begeleiding van het Marine zangkoor het bord aan de voorgevel van de 'VELDPOST' onthuld waarna het veteranencentrum voor geopend werd verklaart.

Voor alle aanwezigen was er in de binnentuin de gelegenheid een kopje koffie of thee met een broodje te nuttigen en daarnaast was er alle gelegenheid tot kennismaking met vertegenwoordigers van verschillende defensie onderdelen maar was ook het Politie veteranen platform vertegenwoordigd.

Ook de media was volop aanwezig en hebben een groot deel van de ochtend met Eugene gesproken over het veteranencentrum en de doelstelling van de stichting etc.

Burgemeester van der Laan had nog een welkome verrassing voor onze stichting door direct een subsidie van 20.000 euro toe te kennen om de kosten van ons centrum te kunnen bekostigen. Uiteindelijk blijven donaties uit de private sector hoognodig om de stichting financieel gezond te houden.

Foto's van de opening vind u in onze gallerij, heeft u nog mooie plaatjes van deze dag en wilt u deze beschikbaar stellen voor onze gallerij dan hoor ik dat graag van u.

Foto: rtvnh.nl

Uiteraard zijn wij onze sponsoren erkentelijk dat zij dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Veteranencentrum 'VELDPOST'