Veldkeuken

Een aantal weken geleden heeft de Stichting Veteranen Amsterdam een veldkeuken aangekocht. Eentje die zijn dienst heeft gedaan en die gerestaureerd gaat worden door veteranen als activering om hen een dagindeling te geven c.q. regelmaat.

Geplaatst in onze boogtent in de tuin van de Veldpost is deze onder leiding van onze vrijwilliger Evert, een veteraan die in zijn diensttijd ook daadwerkelijk er mee heeft mogen werken, volledig gedemonteerd.

Inmiddels is de veldkeuken bij de firma Braspenning om daar gezandstraald te worden en hierna voorzien zal worden van een coating. Als dit klaar is zal de veldkeuken weer terug komen in de boogtent en zal deze geschilderd gaan worden door veteranen.

Een volledig fotoverslag vindt u in onze gallerij en regelmatig zullen wij deze updaten zodat u de vorderingen kunt bekijken.