Wie zijn wij

De Stichting Veteranen Amsterdam heeft als belangrijkste doelstelling zorg te dragen voor jong en wat oudere veteranen en directe familieleden, die om wat voor reden dan ook de weg naar, en het vragen om, hulp moeizaam vinden en met hun probleem rond blijven lopen met alle mogelijke gevolgen van dien.

Wij (de SvA) zijn veteranenhelpers/kameradenhelpers (nuldelijns) en absoluut géén behandelaars, wij zullen onze maten die te maken hebben met de verwerking van en aanverwante zaken, te allen tijde doorverwijzen naar de professioneel hulpverlening.

Het is vanzelfsprekend dat wij, indien gewenst, onze veteranen en directe familieleden trachten te begeleiden naar een hulpverlener en houden een 'oogje in het zeil' zodra een hulpverleningstraject is ingezet.

Belangrijke adressen:

Bij de stichting zijn betrokken:

1. Voorzitter: Robert Hopman
  2. Secretaris: Eugene Sandel
  3. Penningmeester: Patricia Veira

Stichting Veteranen Amsterdam staat ingeschreven Kamer van Koophandel te Amsterdam nummer 34384311

Bankrelatie ING rekeningnummer. 4537921