Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muzikaal eerbetoon aan drie Nederlandse veteranen die extra in het zonnetje worden gezet. De odes bestaan uit bekende muzikale acts.

Maandag 20 juni was onze voorzitter mr. Mitchel Martis te gast bij de opname van Omroep Max voor het programma, Ode aan onze Veteranen. Hierin wordt niet alleen zijn jeugd en keuze voor de mariniers belicht, er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij de hulp en ondersteuning die hij na zijn militaire periode heeft mogen ontvangen van o.a. Eus Sandel, Rob van Heuveln, en vele anderen.

Naast een mooie ervaring was het ook nog eens zeer hartverwarmend om de verhalen van zij die zich inzetten voor vrede en veiligheid omlijst te horen door mooie liederen begeleid door het geweldig Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ode aan onze veteranen wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel.

Nederland telt maar liefst 107.000 veteranen, aldus Nationaal Comité Veteranendag. Zij worden elk jaar, op de Nederlandse Veteranendag, in het zonnetje gezet. Dit jaar besteedt MAX aandacht aan drie van deze veteranen. In dit bijzondere programma worden de veteranen door bekende artiesten toegezongen. Samen met het Orkest Koninklijke Luchtmacht brengen zij een muzikale ode aan alle Nederlandse veteranen.

Het programma werd zondag om 18:10 uur worden uitgezonden op de NPO 1.

Leave a comment

Galilee © 2023. All Rights Reserved.